Hoesjesweb is de Specialist in hoesjes voor al uw producten
Uw dagelijkse gebruiksvoorwerpen blootgesteld aan allerlei onheilen van buitenaf. Om van uw persoonlijke spullen ( van telefoon to motor ) langer te kunnen genieten zonder elke keer schoon te hoeven maken en of te repareren, heeft Hoesjesweb voor alle de perfect oplossing. Zo kan u langer genieten van uw geliefde spullen.

Over ons

Over Hoesjesweb.nl 

Hoesjesweb.nl is de online webwinkel en marktkraam met daarnaast kantoorpand met binnenloopfunctie voor de nieuwste en voordeligste hoezen en aanverwante producten in de breedste zin van het woord. De webshop is begonnen met hoezen voor mobiele telefoon en tablets maar de vraag bleek breder dan ons aanbod waardoor wij onze specialisatie hebben uitgebreid.

Bij ons profiteert u van een actueel en een zeer groot assortiment met de hoogste kwaliteit en de beste service. Bovendien als u voor 19.00 uur besteld streven wij ernaar om het product 24 uur na uw bestelling bij u te hebben!!

HoesjesWeb.nl is een vooruitstrevende onderneming met de visie op kwaliteit. Ons doel is de klant tevreden stellen en u op alle fronten te ondersteunen, bij bestellingen tot aan vragen of onduidelijkheden. Wij helpen u graag! Mocht u een probleem of klacht hebben en u komt er niet  uit. Voor deze vragen en meer zijn wij ten alle tijden bereikbaar op info@hoesjesweb.nl. Wij proberen u binnen 24 uur antwoord te geven op uw vraag. 

Daarnaast kunnen wij u natuurlijk te woord staan op de markten en op kantoor waar we staan.

zie de link:   Markten


 
Hoesjesweb.nl  onderdeel van Brisban Handelsonderneming

klantenservice@hoesjesweb.nl                                                                                                          www.hoesjesweb.nl 

telefoonnummer: 075-6417229 ( bereikbaar dagelijks maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00) 

Bedrijfsgegevens 
KvK:  59005491
BTW: NL131070058B03

ingeschreven op:

Malerstraat 8

1531NW Wormer

Bankrekening 
ING : NL53 INGB 0006  192322                                                                                                                                       

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »