Hoesjesweb is de Specialist in hoesjes voor al uw producten
Uw dagelijkse gebruiksvoorwerpen blootgesteld aan allerlei onheilen van buitenaf. Om van uw persoonlijke spullen ( van telefoon to motor ) langer te kunnen genieten zonder elke keer schoon te hoeven maken en of te repareren, heeft Hoesjesweb voor alle de perfect oplossing. Zo kan u langer genieten van uw geliefde spullen.

Over ons

Over Hoesjesweb.nl 

Hoesjesweb.nl is de online webwinkel en marktkraam met daarnaast kantoorpand in Wormer. U heeft de mogelijkheid om hier een product af te halen en te betalen, dit kan zowel contant als met pin. De webshop is begonnen met telefoonhoesjes, tablethoezen en accessoires. Maar de vraag bleek groter dan ons aanbod waardoor wij onze specialisatie hebben uitgebreid naar outdoor covers.

Wij hebben zeer groot assortiment daarnaast leveren wij kwalitatieve producten en de beste service. Vandaag besteld voor 17:30 is morgen al in huis! Wij doen er dan ook alles aan om de klant tevreden te houden. Mocht u een probleem, klacht of vraag hebben en u komt er niet uit helpen wij u graag verder via telefonisch of mail contact. Daarnaast kunnen wij u natuurlijk te woord staan op kantoor.

 

Afbeelding kan het volgende bevatten: auto, huis en buiten . Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen en buiten

 

Hoesjesweb.nl is onderdeel van Brisban Handelsonderneming.

M: klantenservice@hoesjesweb.nl
W: www.hoesjesweb.nl
T: 075-6417229 (Op werkdagen van 09:00 tot 17:00 bereikbaar) 

 

Bedrijfsgegevens

KvK:  59005491
BTW: NL131070058B03


ingeschreven op:

Malerstraat 8
1531NW Wormer

 

Bankrekening:

IBAN: NL53 INGB 0006  192322                                                                                                                                       

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »