Verzenden

Bezorging

Bestellingen bij Hoesjesweb.nl worden direct verwerkt en verpakt. Bestel je op een werkdag dan streven wij ernaar je bestelling de volgende dag doch uiterlijk 48 uur na betaling te bezorgen mits er geen vertragingen zijn op het distributiecentrum van onze vervoerders.


Verzendkosten

Wij berekenen geen verzendkosten in Nederland voor de door u bestelde producten tenzij u ervoor kiest per pakketpost per direct te verzenden. Bestellingen naar het Buitenland gaan met pakketpost en daarvoor wordt een bijdrage per verzending gevraagd.


Levertijd

Op werkdagen geplaatste bestellingen worden dezelfde dag nog verstuurd. Kiest u voor de betaalmethode 'vooruitbetalen per bank' dan kan het een paar dagen duren voordat de betaling bij ons bekend is. De verzending zal dus enkele dagen vertraging opleveren.

Levering Tijdens Feestdagen

Tijdens de feestdagen geldt er een aangepaste regeling met betrekking tot de levering van producten. Omdat het druk is bij de post kunnen verzendingen enkele dagen vertraging oplopen. Daarom raden wij u aan om vroeg van te voren te bestellen. Op de feestdagen zelf worden geen pakketten verwerkt.

Track & Trace en verzendbevestiging

Wanneer uw product is verzonden ontvangt u automatisch een bericht van HoesjesWeb.nl  op het door u opgegeven e-mailadres met daarin een verzendbevestiging en een Track & Trace code*. Met deze Track & Trace code kunt u gemakkelijk en snel de status van uw bestelling checken op de site van de pakketbezorger.

*Als je bestelling via de pakketpost wordt verzonden dan ontvang je van ons een track & trace code. Wordt je bestelling via brievenbuspost verstuurd dan is dit niet mogelijk.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »