Betaalmethoden

Betaalmethoden

Algemeen
U kiest zelf een van de volgende eenvoudige betaalmethoden tijdens de bestelprocedure van onze shop.

1. iDEAL?
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde betaalomgeving op internet, met de specifieke beveiligingsmethoden van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. iDEAL werkt alleen voor klanten met een Nederlandse bankrekening.

2. PayPal?  
Met PayPal kan iedereen met een e-mailadres veilig online betalingen verzenden en ontvangen via zijn of haar creditcard of bankrekening. PayPal-leden kunnen met PayPal snel en eenvoudig aankopen doen op de website.

3. Mister Cash?  
Met Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas.

Met Bancontact/Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen.  Betalen met Bancontact/Mister Cash is heel eenvoudig en snel. Uw aankopen zijn in een paar seconden betaald. 

E-mail: [email protected]

4. Sofort
Met SOFORT Banking is het online betalen eenvoudiger dan ooit! U gebruikt hiervoor gewoon uw vertrouwde gegevens van Internetbankieren. Deze methode is geheel veilig. Het betalingsproces vindt in real-time plaats, zodat uw bestelling - sneller dan bij een gewoonlijke bankoverschrijving - direct kan worden verwerkt.


5. Bankoverschrijving 
Heeft u geen creditcard of bankrekening die geschikt is voor iDEAL of PayPal, dan kunt u ook via een bankoverschrijving betalen. Maak het totaalbedrag van uw factuur over op de bankrekening van Hoesjesweb, onder vermelding van het ordernummer. Zodra uw betaling binnen is, nemen wij uw order in behandeling.

6. Riverty Nadat u Riverty heeft geselecteerd als achteraf-betaalkeuze wordt u gevraagd enkele gegevens in te vullen die Riverty nodig heeft voor correcte betaalafwikkeling.Aan de hand van de bestelgegevens die u heeft ingevuld doet Riverty een snelle gegevenscheck.Na afronding van deze gegevenscontrole, rondt u het bestelproces af door op ‘bevestigen’ te klikken. 

Na ontvangst van uw bestelling ontvangt u van Riverty per mail een betaaloverzicht. U kunt nu gemakkelijk het orderbedrag betalen door middel van overschrijving of de iDeal betaal button in de digitale factuur. Wel zo makkelijk: u krijgt van Riverty 2 weken de tijd om de factuur te voldoen. U kunt dus zelf kiezen op welk moment u wenst te betalen binnen de betaaltermijn!
Bedrijfsgegevens 
KvK:  78417767
BTW: NL861385767B01

Bankrekening 
ING : NL53 INGB 0006  192322    

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »