Hoesjesweb is de Specialist in hoesjes voor al uw producten
Uw dagelijkse gebruiksvoorwerpen blootgesteld aan allerlei onheilen van buitenaf. Om van uw persoonlijke spullen ( van telefoon to motor ) langer te kunnen genieten zonder elke keer schoon te hoeven maken en of te repareren, heeft Hoesjesweb voor alle de perfect oplossing. Zo kan u langer genieten van uw geliefde spullen.

Verzenden & retourneren

Verzenden & retourneren

Bezorging
Bestellingen bij HoesjesWeb.nl worden direct verwerkt en verpakt. Bestel je op een werkdag voor 19.00 uur dan streven wij ernaar je bestelling de volgende dag doch uiterlijk 48 uur na betaling te bezorgen mits er geen vertragingen zijn op het distributiecentrum van Post.nl In de november en decembermaand komen vertragingen helaas wat vaker voor en willen wij u er op voorhand op wijzen ruim van te voren uw bestellingen te doen.

VerzendkostenWij berekenen geen verzendkosten in Nederland voor de door u bestelde producten tenzij u ervoor kiest per pakketpost per direct te verzenden. Bestellingen in België gaan met pakketpost en daarvoor wordt een bijdrage per verzending gevraagd van € 4,50.


Levertijd
Op werkdagen voor 19:00 geplaatste bestellingen worden meestal de volgende dag uiterlijk binnen 48 uur bezorgd. Het wordt in ieder geval dezelfde dag nog ingepakt tenzij anders staat vermeld bij de levertijd. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen. Kiest u voor de betaalmethode 'vooruitbetalen per bank' dan kan het een paar dagen duren voordat de betaling bij ons bekend is. De verzending zal dus enkele dagen vertraging opleveren.
 

Levering Tijdens Feestdagen
Tijdens de Feestdagen geldt er een aangepaste regeling met betrekking tot de levering van producten. 

Alles wat wordt besteld het paasweekend wordt op dinsdag 03 april verzonden en kan u derhalve dan ook op 04 april verwachten.

Track & Trace en verzendbevestiging
Wanneer uw product is verzonden ontvangt u automatisch een bericht van HoesjesWeb.nl  op het door u opgegeven e-mailadres met daarin een verzendbevestiging en een Track & Trace code. Met deze TT-code kunt u gemakkelijk en snel de status van uw bestelling checken op de site van de pakketbezorger.  
Als je bestelling via de pakketpost wordt verzonden dan ontvang je van ons een track & trace code. Wordt je bestelling via brievenbuspost verstuurd dan is dit niet mogelijk.

Retourzendingen
HoesjesWeb.nl  hanteert een zichttermijn van 14 dagen. Na ontvangst van uw bestelling heeft u 14 dagen om te besluiten of u het product wilt behouden. Wanneer u besluit het product te retourneren, dient u dit binnen een termijn van 14 dagen kenbaar te maken (retourformulier). Vervolgens heeft u 14 dagen na aanmelding van uw retourzending om de bestelling te  retourneren (zie onderstaande stappen). U ontvangt binnen 14 dagen na uw retourzending het door u betaalde bedrag retour. Kosten voor retourzendingen worden niet vergoed. 

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument 

Uitzonderingen op de bedenktermijn !

De volgende producten komen niet in aanmerking voor de bedenktermijn ; Verbruiksartikelen zoals screenprotectors (indien verpakking is geopend) , Artikelen die om Hygiënische redenen niet opnieuw gebruikt kunnen worden zoals headsets en oordopjes (indien verpakking is geopend) , Artikelen die beschadigd of incompleet zijn, artikelen waarvan de verpakking (ernstig) beschadigd of niet aanwezig is. 

Wanneer u gebruik wilt maken van uw herroepingsrecht, dient u de volgende stappen te volgen;

1). Neem binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling contact op met onze retouren afdeling via klantenservice@hoesjesweb.nl doormiddel van het herroepingsformulier

2). Na bevestiging van onze klantenservice stuurt u uw product binnen 14 dagen naar ons retour. U dient tevens een kopie van het retourformulier mee te sturen met daarop duidelijk uw bankrekeningnummer waar wij het aankoopbedrag kunnen terugstorten vermeldt.

3). Zodra wij uw goederen in goede orde hebben ontvangen, ontvangt u binnen 5 werkdagen hiervan een bevestiging. Vervolgens zullen wij het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk terugstorten, doch binnen uiterlijk 14 dagen na ontvangt van aanmelding retourzending.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »